Slps 15 Tahun BERPISAH. Apa Yg Jadi Bila Wanita Ni Bertemu Semula Dgn Gorila Sepermainannya Dulu Buat Ramai TERKEJUT !!!

| Tansy ialah anak sulung kepada penyokong pemuliharaan terkenal Damian Aspinall dan gorila yang dipeluknya ialah Djalta, salah seekor haiwan yang pernah bermain dengannya sewaktu dia masih kecil di Aspinall’s Howlett Wild Animal Park di Kent.
Gambar kontroversi yang memaparkan Tansy yang ketika itu berusia 18 bulan dibiarkan bersama seekor gorila di sebuah zoo milik ayah bayi ini di Kent
Pertemuan tersebut merupakan pertemuan pertama mereka setelah terpisah selama lebih kurang 15 tahun. Djalta dikembalikan ke habitat semula jadinya pada tahun 2002.
Walaupun mereka telah lama terpisah, kedua-duanya dilihat masih mengingati satu sama lain. Mereka saling berdakapan dan bergurau sesama mereka di Gabon.

Sumber: Era Baru
ADS HERE

Klik Share Di Bawah Jika Bermanfaat :

Share on Google Plus
Terima Kasih Kerana Membaca Dan Mohon Share Jika Bermanfaat
Dikongsikan Semula Oleh : pisangbaik.blogspot.com
Artikel di dalam blog ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog secara tidak bertapis yang hanya bertujuan untuk berkongsi maklumat dengan masyarakat umum. Sekiranya perkongsian artikel yang dipaparkan disalah ertikan, pisangbaik.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih

About Drift Man

0 comments:

Post a Comment